Blaauw Evenementenservice

De publiekscateraar van het Abe Lenstra Stadion! Wij verzorgen voor de supporters elke thuiswedstrijd  de consumpties. Met onze verkooppunten rond het veld en de opgangen Noord en Zuid streven wij naar een geweldige avond voetbal waar onze speerpunten kwaliteit, sfeer en gezelligheid zijn. In onze sfeervolle ruimtes is het mogelijk om vóór, tijdens en na de wedstrijd iets te eten of een biertje, frisje of vers gezet kopje koffie te drinken. 

Opgang zuid

Tijdens de coronaperiode hebben wij niet stil gezeten. De Zuid opgang heeft een complete metamorfose ondergaan. Sfeer en gezelligheid is gecreëerd om een avond voetballen gezellig en aangenaam te maken. 

Opgang Noord

De Noord opgang is het thuisfront van Nieuw Noord  (“de  harde kern”  van SC Heerenveen). Een sfeervolle ruimte die we in samenwerking met Nieuw Noord  vernieuwd hebben. De ruimte is in 2019 gereorganiseerd tot “Nij Noard”. Verlichting, bestickering en aankleding hebben gezorgd voor een echt gezellig supportershome.

De taptruck

Als extra service beschikken wij over taptrucks. Een mobiele oplossing voor extra verkooppunten. Momenteel te vinden onder ingang E en G.

Het voorteRrein

Voorafgaande aan de wedstrijd organiseren wij in samenwerking met het stadion af en toe een aanloop naar de wedstrijd op het voortrein aan de noordzijde van het stadion. Hier kunnen de supporters alvast in de voetbalsfeer komen en genieten van een biertje in de zon.

Het gastenvak

Ook in het gastenvak staan onze medewerkers klaar voor de bezoekende supporter.