UA-61067809-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

Waar zijn wij te vinden

Onder vak 7 West, 11-13 Noord,

17-21 Oost, 25-28 Zuid. ( rood )

Uitvak, onder vak 24 ( oranje )

Opgang Noord en Zuid ( groen )

Het begin : 

Blaauw Evenementenservice is reeds in 1986 opgericht, eerst onder de naam "De Komeet"

Bij diverse evenementen werden de snacks en dranken verzorgd. Bij onder andere evenementen als de TT - races in Assen, de ballonfeesten in Joure, schaatsfeesten in Thialf, dorpsfeesten, braderieën en evenementen in het toenmalige FEC in Leeuwarden werd de catering voor publiek verzorgd. Daar kwam het voetbalstadion begin jaren 90 bij. Reeds bij het oude voetbalstadion verzorgde Blaauw Evenementenservice de publiekscatering. Toen gebeurde dit nog vanuit mobiele snackwagens. Vanaf de opening van het nieuwe stadion in 1994 verzorgde Blaauw de catering vanuit kiosken rondom het veld, ook wel de gracht genoemd. Toen het stadion ging uitbreiden kwam voor Blaauw hier de Zuidtribune bij, waarna later de Noordtribune volgde.

 

Anno 2016 is Blaauw Evenementenservice nog steeds de publiekscateraar in de gracht rondom het veld, het Uit - vak en op de Noord en Zuidtribune. Met een grote groep enthousiaste en gedreven medewerkers wordt het publiek bij iedere thuiswedstrijd voorzien van een kopje koffie, snack of een drankje.

Hier staat kwaliteit en klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel.

 

Guus Meeuwis :


In 2009 en 2010 kwam Guus Meeus in het Heerenveen stadion met zijn concert "Groots met een Zachte G". Het terrein aan de Noordzijde van het stadion werd hierbij door Blaauw Evenementenservice ingericht tot het "Plein van de Hemelse voorpre
t". Dit is een onderdeel van het concept van Guus Meeuwis concerten. Bezoekers kunnen van te voren in de stemming komen op het "Plein van de Hemelse voorpret", een gezellig horeca plein direct naast het stadion. Het veld werd ingericht met mobiele bier-carousellen en diverse eettentjes, waar de concertganger voorafgaand aan het concert wat kon eten en drinken. Een DJ van The Entertainment Group had met zijn muziek de stemming er goed in. Het weer was stralend wat de juiste ingrediënten waren voor een fantastisch feest.

 

In het stadion werd het veld volledig omgetoverd tot een waar feestterrein. Barren en Food-corners werden gerealiseerd om de concertganger van de nodige drankjes en hapjes te voorzien. Een "Groots" succes. Het was een enorme ervaring om de catering van een concert van Guus Meeuwis in het Abe Lenstra stadion te mogen organiseren.

Open dag :

Blaauw Evenementenservice is jaarlijks terug te vinden op de Open Dag van SC Heerenveen. Op het terrein aan de Noordzijde en aan de voorkant van het stadion wordt door SC Heerenveen een speelterrein met diverse activiteiten opgezet waar de jeugdige fans hun hart op kunnen halen. Deze activiteiten worden afgewisseld met o.a. muziek, promotie standjes en een handtekeningensessie van de (nieuwe) spelers van SC Heerenveen.

 

Blaauw Evenementenservice is hier ieder jaar op diverse locaties terug te vinden om de bezoeker te voorzien van een hapje, drankje, ijsje etc. Kortom een leuke dag voor jong en oud.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?