UA-61067809-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

Waar zijn wij te vinden

Onder vak 7 West, 11-13 Noord,

17-21 Oost, 25-28 Zuid. ( rood )

Uitvak, onder vak 24 ( oranje )

Opgang Noord en Zuid ( groen )

 

FAN ONDERZOEK EREDIVISIE 2014/’15

Sinds het seizoen 2009/’10 organiseert de Eredivisie in samenwerking met KNVB Expertise het Fan Onderzoek. Tienduizenden fans van alle Eredivisieclubs worden in de gelegenheid gesteld hun beleving, mening en ervaringen met en over hun club te delen. Het Eredivisie Fan Onderzoek behoort tot de meest omvangrijke fan onderzoeken in Europa. Het Eredivisie Fan Onderzoek levert een schat aan waardevolle informatie waar de clubs concreet mee aan de slag kunnen om hun bezoekers nog beter van dienst te zijn. Het onderzoek is uitgevoerd onder geregistreerde seizoenkaart- en clubcardhouders van alle clubs.

 

Uit het onderrzoek blijkt dat  SC Heerenveen vwb de catering ( Blaauw Evenementenservice ) het wel heel goed heeft gedaan. De catering voor de voetbalsupporter staat van alle eredivisiestadions op 1, gevolgd door Fc Twente op 2 en AZ op 3.

 Voor wat betreft klantvriendelijkheid scoren we hoog. Hier staat SC Heerenveen ook weer op 1, gevolgd door Fc Groningen op 2 en Az wederom op 3

( Bron : Fan Onderzoek Eredivisie 20014/ 15 )

 Ook blijkt dat de stadionmedewerker het vriendelijkst is in Heerenveen.

( Bron : WWW.AD.NL )

Het uitvak werd uitgeroepen tot beste uitvak van de Eredivisie 2014. Deze kwam als beste naar voren vwb hygiene, het zicht en de gastvrijheid.

( Gastvrijheid is te natuurlijk danken aan Blaauw Evenementenservice )

Zo kreeg de voorzitter Jelko van der Wiel ( zie foto ) een prijs uitgereikt van het Supportersplatform betaald Voetbal ( SVB )

( Bron : sc-Heerenveen )

 

 

                                                                                                                                                           

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?