UA-61067809-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

Waar zijn wij te vinden

Onder vak 7 West, 11-13 Noord,

17-21 Oost, 25-28 Zuid. ( rood )

Uitvak, onder vak 24 ( oranje )

Opgang Noord en Zuid ( groen )

   

Prijzen :

In het gehele stadion zijn er muntautomaten gerealiseerd om betaalmunten aan te schaffen. Deze munten kunnen in het hele stadion worden ingeleverd. Alle prijzen van de produkten die worden gevoerd worden duidelijk vermeld in of nabij de verkooppunten en achter de barren op de Noord en Zuidtribune. De prijs van een betaalmunt is 2.20 euro. De kleur van de huidige munt is donkerrood. Deze munten zijn geldig tot 31 december 2018. Bij aanvang van elk nieuw voetbalseizoen introduceert Blaauw een nieuwe kleur munt die een geldigheidsduur heeft van 1,5 jaar. Aan het einde van elk jaar zal Blaauw Evenementenservice duidelijk op haar site en bij de verkooppunten van de betaalmunten aangeven wanneer de geldigheid van de munt is verlopen. Ook staat op elke munt duidelijk vermeld tot wanneer de munt geldig is. 

 

                   Ook is het mogelijk om munten te pinnen. Dit kan op een beperkt aantal plaatsen binnen het stadion. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

                               

 Onze donkerrode munt is geldig tot 

31 december 2018

De blauwe-metalic munt is nog geldig tot 31 december 2017 

Lever ze dus tijdig in.

 

  

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?